lørdag 26. november 2011

Babyboble

Jeg skjønner det selv, jeg har egentlig skjønt det en stund: Det er på høy tid å komme seg ut av babybobla. Veslejenta vår er blitt et halvt år og er jo knapt noen baby lenger. Hun er blitt så stor og fin og hver dag takker jeg for at nettopp dette skjønne lille mennesket kom til oss. Mamma og pappas lille skatt.

Jeg nyter fortsatt å være hjemme-mamma selv om jeg noen ganger glemmer bort å kjenne på følelsen. Dagene går unna i en fei når man hele tiden skal holde styr på klokka med spisetider og sovetider. Vår lille tulle synes soving er for pyser. Dagen skal brukes til å få med seg hva livet har å by på. Natten skal brukes til hyppige måltider... Jeg skal innrømme at det tar på.

Jeg håper det er litt derfor jeg fortsatt føler meg i babybobla, og ikke er den effektive hjemmeværende husmoren jeg har lyst til å være. Jeg skal ikke ha for store ambisjoner, men litt mer ordning och reda hadde ikke gjort noe. Det har faktisk skjedd flere saker på interiørfronten i det siste, men det var dette med å bli ferdig med ting. Jeg blir aldri ferdig med ting for tiden. Om det så er oppvaska eller møbler som skal males. Derfor var også utvalget av bilder til dette innlegget også noe begrenset. Kameraet er fullt av babybilder, ikke et eneste interiørbilde. I fjor på denne tiden var det helt omvendt...

Jeg skal være forsiktig med å love noe, men dette er altså da et forsøk på å vende tilbake til verden. Eller bloggverden. Hvis noen fortsatt husker meg da. Jeg er stadig innom og titter hos dere hvertfall.

God helg og husk å tenne det første lyset i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar