søndag 31. juli 2011

Oda!

To måneder gammel ble vår lille skatt før vi fikk bestemt oss for navn. Nå har hun fått navnet Oda Elianore. Allerede da hun ble født sa jeg at hun passet til å hete noe med O i, og ikke det navnet jeg egentlig hadde tenkt på. Likevel er det litt uvant å omtale henne som Oda ennå, og jeg er på en måte litt overrasket over valget. "Så det ble Oda, ja."

Elianore har hun fått etter sin oldemor. Jeg synes det er koselig å føre det navnet videre. Det er ikke så vanlig så da er det ingen tvil hvem hun har arvet det etter. Oldemor lever i beste velgående og synes selvfølgelig det var et utmerket valg. Hun ble faktisk ganske rørt, og det varmet mitt hjerte veldig.
Mange eldre mennesker har et slikt fint mellomnavn som ikke blir brukt til daglig, og det synes jeg er så fint. Det er som å få en liten overraskelse når man finner det ut.
Det tok ikke mange dagene fra navnet var bestemt til farmoren kom med det lille, røde tørklet til henne. Det var bildet av Oda Krogh med rød alpelue som stod i tankene hennes. Alpelue i størrelse veldig liten er vanskelig å oppdrive, men dette tørklet kledde vår lille Oda godt. Samtidig er det kjekt med noe over ørene og lufting ellers. Den søte bukse-shortsen har hun også fått fra farmoren sin. Den er i tynn, deilig ull og fra LilleLam.


Jeg hadde jo en liten navnekonkurranse her tidligere, og vinneren ble Bringen blomster. (Send meg adressen din så skal du få en liten hilsen i posten.) Det var Mannen som trakk lappen, men jeg glemte å ta bilde, så dere får bare stole på han.

Til dere andre må jeg bare få si tusen takk for mange gode forslag.


1 kommentar:

  1. Søte Oda :) Det var et flott navn! -og så moro at jeg ble trekt ut i navnekonkurransen!
    Adr min er Synnøve Olsen
    8390 Reine

    Ha en flott uke :)

    SvarSlett