søndag 18. desember 2011

Den fjerde søndagen

Så går vi snart inn i den siste uka før jul, uka med selve julaften i. Alle fire lysene er tent. Noen kaker er i boks, litt konfekt er blitt laget, noe julepynt er kommet opp, noen gaver pakket inn. Akkurat nå bærer det meste preg av å være halvferdig her i det lille huset. Det pleier å være sånn. Litt småkaos. Men jeg har bestemt meg for ikke å la meg stresse. Ikke så veldig hvertfall.

Årets adventsstake er så enkel som den bare får blitt. Fire kubbelys jeg allerede hadde i skapet, et avlangt fat, tall kjøpt hos Søstrene Grene. Og det blir bare nærbilder i dag for hele bordet er fullt av gavepapir, bånd og gaver. Og jeg kan jo ikke avsløre julegavene seks dager før jul!

Noen er heldigvis i rute. I bakgrunn kan dere se julekaktusen min som jeg tror er fem år gammel. Den bestemte seg for å komme med flotte blomster akkurat i tide. Er du i rute?

4 kommentarer:

 1. Liste med gjøremål er kommet opp på kjøleskapsdøra og vi har heldigvis kunnet krysse av noen saker i dag. Kul kalender under her.

  SvarSlett
 2. Jeg har vært supereffektiv i dag. Risboller, konfekt og karameller i boks. Pluss at svigermor kom innom med to kakesorter (og hun fikk to av meg), så da doblet det seg jo raskt opp her. Jeg gru-gleder meg litt til selve jula, men det blir godt også. Og så er det så godt etterpå. ;) God jul til deg! :)

  SvarSlett
 3. Jeg prøver å ikke stresse jeg også, men det er vanskelig å ikke la seg rive med.
  Så morsom kalender du vider i innlegget under.
  Klem

  SvarSlett
 4. Nice post, things explained in details. Thank You.

  SvarSlett