fredag 23. desember 2011

Ferdig innpakket

Så er det kvelden før kvelden. På bordet står et fat med småkaker, vi sitter og roer ned, ser på film, det er fyr i ovnen, gavene er pakket inn. Juleidyll.


Vel... Hjelper det hvis jeg sier at sammen med kakefatet står fortsatt kopper og asjetter fra et besøk tidligere i dag, gavepapir og stæsj ligger fortsatt utover spisebordet, juletreet står uten pynt i kroken sin... Vi kom ikke i mål i år heller. Men jeg vet at i morgen er det uansett julaften og det blir en fin dag selv om alt ikke er helt på stell.

Bildene er et utvalg av årets julegaver. Øverst er en nystartet tradisjon. Det er vel egentlig ikke en tradisjon den første gangen man gjør noe, men planen er hvertfall at det skal bli det. Gaven er fra meg til min lille, skjønne datter. Innholdet og den planlagte tradisjonen skal dere få innblikk i en annen dag.

Det andre bildet er årets ferskeste julegave. Et nybakt julebrød ble gitt til naboen vår. Han feirer sin første jul i huset alene etter at konen flyttet til gamlehjemmet. Og det blir også hans siste jul der for på nyåret flytter han i leilighet.

Bilde tre og fire er litt mer sånn som de fleste julegavene ble seende ut i år. Eller det er en sannhet med modifikasjoner, pakkene til barna er litt mer fargerike.

Det siste bildet her er årets rareste julegave. Mannens familie synes det er veldig gøy med "donald-pakker", pakker som er pakket inn akkurat slik formen på innholdet er. Noen som kan gjette hva som er inni?


Til slutt ønsker jeg alle en riktig god jul! Nå er det rett og slett leggetid på meg...

3 kommentarer:

  1. Man burde gått og lagt seg, men her gjenstår fortsatt noe stryking. God jul!

    SvarSlett
  2. Takk for titten! Håper du har hatt en flott julefeiring :)

    SvarSlett
  3. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

    SvarSlett