søndag 7. juni 2009

Lappedrømmer...

Jeg har funnet en hel pose med lapper! Ikke at det er noen stor overraskelse egentlig for jeg visste jeg hadde de, jeg har bare ikke tenkt på de på en stund. Noen strikkede og noen heklede. Noen store, noen små. Planen var at det skulle bli et stort og godt lappeteppe med plass til to under. Jeg begynte nemlig å strikke og hekle dette for en del år siden mens jeg satt på en liten studenthybel og drømte om verdens herligste mann. Jeg var så forelsket og klarte ikke tenke på annet enn hvordan jeg skulle få kapret ham. Så jeg begynte å lage lapper. Med kjærlighet i hver maske. Om det ikke ble oss to skulle han i hvertfall få et hjemmelaget pledd, og så krysset jeg fingrene (eller strikkepinnene) for at han skulle skjønne hvor mye arbeid som lå bak. Men det tar tid med sånne pledd, hvertfall når man prøver å kapre drømmemannen i tillegg. Pleddet ble aldri ferdig, men jeg har fått mannen! Og han har gitt meg et pledd, riktignok kjøpt, men med meg i tankene. Nå lever jeg og min kjære her i det lille huset med hagen (som kanskje gjennom sommeren vil se ut som en ordentlig hage) og i en pose ligger lapp på lapp og nøste på nøste. Det kommer aldri til å bli noe lappeteppe. Så hva skal jeg finne på med lappene da? De har jo sin egen søte historie så jeg har litt lyst til at de kan bli til noe, selv om det ikke blir et pledd. Jeg skal vise dere hva det blir, når det engang blir noe. I mellomtiden er det bare å komme med gode forslag!

2 kommentarer:

 1. Halloj! Kul att du är med och tävlar. Så många lappar, kan du inte göra en liten pläd, och ha som soff-filt. Eller en väska eller en kudde, det finns massor du kan hitta på och göra med dom fina.
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvarSlett
 2. ),O
  lö,)
  l),
  l
  Så skjønt!!!!
  Lappene har jo kjærlighetshistorie i seg, så det må jo være noe til dere to kanskje...
  En stor pute på soverommet...
  Du finner nok på noe....heldig var du som kapret mannen, iallefall...
  Og jeg er HELT enig med deg, jeg forstår ikke hvordan menn kan bo i blondehus, uten å føle sin manndom truet..
  Tiiihiiii!!
  For meg må det være litt røffe detaljer, og ikke for søtt.....og menn må få være menn...
  tror jeg, da.....min eks er amerikaner, så her ble det litt amerikansk cottage blandet med svarte detaljer....men nå som han er vel hjemme i sitt eget land...så tenkte jeg å kvitte meg med småmøbler vi kjøpte sammen....
  Kanskje en blog shop?
  Vi får se....
  I mellomtiden, sitter jeg på cafè...og speider etter drømmemannen.........
  Klem, M
  Ps...tusen hjertelig takk for kompliment om innlegg, jeg blir VELDIG takknemlig for alle tilbakemeldinger.

  SvarSlett