søndag 7. mars 2010

Med Mannen på handletur

I går fikk jeg lov til å okkupere Mannen hele dagen. Jeg er litt usikker på om han forstod at det dreide seg om hele dagen da vi forlot det lille huset, men da vi først hadde kjørt så langt at vi var på "feil" side av Oslofjorden skjønte han at det ikke var mulig å komme hjem til garasjen sin før seine kvelden. Turen gikk først til søte Lycheli for å kjøpe sjenken hennes. Den er nydelig! Men jeg har ikke helt fått plassert den på en måte jeg er fornøyd med ennå, så bilder må vente litt. (Bildene i dag er tatt oppå skjenken da, men det gir jo ikke akkurat noe strålende inntrykk av selve møbelet...)


Så gikk turen videre til IKEA i håp om å se oss ut en sofa vi begge kunne trives med. Jeg durte rett bort til Ektorpen, og var overlykkelig over hvor fantastisk god den er å sitte i. Mannen ristet på hodet og synes den så for gammeldags ut med de runde armlenene, og vips var han borte og klappet og strøk på de store mørke skinnsofaene mens det glitret i øynene hans. Stakkars Mannen kommer aldri til å få skinnsofa. Så gikk vi videre.


Deretter gikk turen til Ski hvor vi hadde litt forskjellige mål, Mannen og jeg. Dagens bilder er fra nye skatter hos Panduro. Jeg trodde ikke jeg likte blått, men kanskje gjør jeg det litt likevel. De gir litt vårfølelse hvertfall.

Underveis på turen vår hadde jeg bedt mine kjære foreldre på middag så vel hjemme igjen ble det middags-og dessertlaging på høyt nivå. Det er utrollig hva man får gjort på en dag hvis man bare går inn for det. Ikke helt sikker på om Mannen er enig siden han ikke fikk gjort noe av det han hadde tenkt. Men i dag har han fått gjøre egne ting, altså!

2 kommentarer:

  1. Høres ut som en hektisk og koselig dag. Jeg er heller ingen blå-person, men synes stoffene dine var nydelige likevel. ☺

    SvarSlett
  2. Hei!! :)
    Grattis med ny skjenk og greier!gleder meg til å se bilde!hva er planen med stoffene du har kjøpt?? :)

    Ville og takke for at du vil være med på giveawayen min..trekningen er i dag;) blir litt av en jobb ;) men artig da! Gratulerer med kvinnedagen i dag! Ha en flott dag! klem fra Cecilie

    SvarSlett