søndag 28. mars 2010

Påske

Så er det påske. Jeg skal innrømme at påska kommer like overraskende på meg hvert år. Til jul begynner jeg å glede meg og forberede meg i ukesvis i forveien, mens påska liksom bare kommer. Jeg er så heldig at jeg ikke skal jobbe påskeaften i år, så da er det faktisk flere fridager etter hverandre enn i jula. Vi har ingen tradisjoner om å dra på fjellet i vår familie. Hos oss er det påskekrim i både bok- og tv-form, påskegodt, påskemat og vårdager som gjelder. I går fant jeg snøklokker i hagen, og andre løkblomster har også så vidt begynt å stikke opp av jorda.


Her er det bare bittelitt påskepynt. Disse to påskekyllingene, som jeg er litt usikker på om er en stor og en liten kylling, eller mor med barn (er ikke høna hvit da??) glemte jeg å ta med meg da jeg flyttet hjemmefra. Jeg fikk reddet de fra søppelbøttas skjebne en gang jeg var innom mine foreldre i påsken i fjor. Av den enkle grunn skal de få stå og lage påskestemning i hjemmet mitt.
Den lille rutete løperen med blonde rundt fant jeg i Bestemors hus, og den er veldig meg. Stolen og lampa er også fra Bestemor og Bestefar. I følge Mannen har lampa en veldig skummel ledning, så jeg har tent den kun for bildenes skyld i dag (uten at han så det). Hihi.

Det jeg egentlig skulle vise dere i dag er den nye skjenken min. Jeg kjøpte den av en blogger jeg beunder stort, nemlig Lycheli. Jeg anbefaler dere virkelig å ta en titt hos henne. Hun har utrolig mange orginale idéer, og får virkelig ting gjort. Der i heimen skjer det noe hele tiden.
Men nå er skjenken kommet til meg, og jeg elsker den! Egentlig skulle den stå på den andre veggen under bildet av treet, men jeg så med en gang at det ble veldig rotete. Den passer mye bedre der den står nå. Så nå har alle de stygge brunevarene som stod under tv flyttet inn i skjenken. (Jeg klarte det helt selv!) Det er bare dekoderen som må stå utenfor. Og her trenger jeg virkelig deres hjelp, kjære blogge-søstre! Hvordan kan jeg få "gjemt" den bort litt? Den er jo ikke akkurat noen skjønnhet... Jeg prøvde å sette en boks oppå den, men da ble den for varm. Noen forslag??
Jeg har også planer om å henge opp noen bilder rundt tv slik at den forhåpentligvis ikke skal bli så dominerende. Litt sånn som hos denne søte damen. Anbefaler virkelig en titt her og. Tror jeg kunne flyttet rett inn.

Sees snart igjen!

2 kommentarer:

 1. hei på deg..
  å så vakker en sjenk du har fått der.
  nydelig.
  ja påsken kommer plutselig,å så er den så lang å,deilig det.
  kos deg masse .
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Hallo, hallo!!! Det ble kjempefiiiint :) Synes den passer enda bedre hos deg enn den gjorde her og det er gøy å se :) Håper dere er fornøyd!!! Utrolig flott farge på veggen bak og stylingen liker jeg kjempegodt!!! Gleder meg til å se resten av ideene dine satt ut i livet ;) Blir nok kjempekult og uansett ser det helt perfekt ut sånn som det er nå også!!

  God påske!!!

  Klem Lycheli

  SvarSlett