lørdag 10. april 2010

Har de potensiale?

En gang for lenge lenge siden, i hvertfall før jeg ble født, dyrket bestemor og bestefar poteter. Og da snekret bestefar disse trekassene til å ha settepotetene i over vinteren. Jeg kan bare huske de stablet opp som hyller i garasjen til bestefar, men hver gang jeg har sett de har de gitt meg massevis av inspirasjon.Nå har bestemor og bestefar flyttet fra det store huset og jeg har potetkassene hos meg. Disse tre har jeg tatt opp på terrassen og skrubbet i dag, for å se om de har mulighet til et nytt liv. På bildene er det bare den ene som er vasket. Og jeg må frem med malekosten for at de skal bli noe å se på. I tillegg til disse tre har jeg 10 (!) til stående i garasjen.
Jeg ser de for meg som skohyller i gangen, kasser til å ha blader i, eller pledd når vi ikke bruker de. Kassene kan få hjul og romme leker og barnebøker når det blir et behov. De kan brukes som hyller eller rett og slett som kasser til hageredskap. Massevis av muligheter.


Noen av plankebitene har trykk på seg som jeg synes er ganske stilig, men kassene er såpass slitne og møkkete at jeg nok må male de likevel. Bestefar har også vært ute med malekosten litt her og der på de fra før også.


Så hva tenker dere? Har de potensiale??

5 kommentarer:

 1. La kassa stå på høgkant med ei søt boxpute på, så blir det en røff krakk, inne eller på terassen!! Selvfølgelig umala.

  SvarSlett
 2. å JA! Disse var fine og tøffe og kan brukes til alt du nevner. Det ligger noe til deg på bloggen min. God helg!

  SvarSlett
 3. oj,så heldig du er,
  disse var bare rett og slett tomme,mye du kan bruke dem til ,ideer kommer nok.
  jeg hadde trykt tall og bokstaver på de,umalte da,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 4. helleli,,står det tomme?det skulle stå skjønne hihihi..
  klem igjen

  SvarSlett
 5. NYDELIG!!! Så heldig du er som har fått tak i slike skikkelige fine kasser. Åsså så mange da :)
  Mange mligheter som du sier... Og veldig lurt å sette hjul på de ;)

  SvarSlett