søndag 18. april 2010

Min første vimpelrekke!

I dag skal jeg i barnebursdag, og jeg gleder meg sånn. Det er min kusines datter som blir 5 år. Det er alltid så koselig med bursdager hos henne. Stemningen er lett og litt sånn "ta det som det er", selv om det sikkert ligger en del planlegging bak. Og det er også sånn "kom den om har lyst", så i dag blir vi bestemor, mamma og jeg som tar en tur og lar mennene være hjemme.

Så er det altså den søteste femåringen jeg kjenner som skal få denne vimpelrekka. Jeg har sydd på navnet hennes, èn bokstav på hver av de midterste vimplene. Det synes jeg rett og slett ble kjempefint.
Og ja, dere ser her vimpelrekka på baksiden siden jeg ikke har lyst til å vise navnet hennes her. Men jeg ser at jeg har avslørt mitt eget navn ved å ta bilde av navnlappen under her. Synes det er så koselig å kunne signere sitt eget verk med en lapp på.


Nå er det snart på tide å dra av gårde. Jeg satser på ballonger, boller og brus, og jammen skinner ikke sola litt i dag også slik at jeg kan ta på meg litt sommeraktige klær.

Ha en strålende søndag!

5 kommentarer:

 1. Den var kjempefin, flotte farger! Er sikker på at bursdagsbarnet blir fornøyd også. ☺

  SvarSlett
 2. Den var aldeles nydelig! Har lyst til å lage selv, men har foreløpig holdt meg til papir, fordi jeg har skråbåndskrekk. Du har ikke et godt tips til hvordan man får de pene?

  SvarSlett
 3. Veldig fin vimpelrekke! Du hadde kombinert fargene så lekkert:) En blir jo så glad av Tildastoffene, og en blir så glad av vimpler. Så kombinasjonen er jo uslåelig:)

  SvarSlett
 4. Nydelig vimpelrekke i fine pastellfarger!

  SvarSlett