søndag 2. mai 2010

Nytt skap i stua


Er det en spesiell interiørting jeg synes er vanskelig så er det bokhyller. Ikke selve hyllene, men det å få de til å se ryddige ut. Jeg liker egentlig å ha mange bøker, men når de har så mye farger på ryggene og alle mulige høyder så ropte de rett og slett om oppmerksomhet og var ikke akkurat noe å hvile øynene på. Derfor måtte det en liten omgjøring til.
Vi har valgt å fylle en hel hylle med tidsskriftholdere til mine interiørblader og Mannens bilblader. Så har vi esker til dvd'er, ladere, bank-id og andre småting. Jeg har latt noen bøker ligge i den ene hylla. Det er egentlig fordi de er for høye, men så ser det jo penere ut også.Det nye skapet er en godt kjent Billy fra Ikea. Jeg synes de har rene og pene linjer, og med dører til så blir de da ganske pene også? Denne er litt smalere enn den forrige så jeg fikk plass til bestemors pidestall ved siden av. Fuglehuset er kjøpt hos Søstrene Grene og skal egentlig ut på terrassen når jeg får ordnet i stand der. (NIBs utfordring kom altfor raskt på meg. Terrassen det skal både males og sys en del før uteplassen vår er klar til fotografering)Fotoalbumene mine har fått gråpapir rundt seg for å gi et litt ryddigere inntrykk. Og noen av interiørbladene har fått en holder som de kan stå og vise seg frem i. En liten måke får også stå der og flotte seg litt.


Den gamle bokhylla har nå fått plass oppe på sy-/kontor-/gjesterommet og jeg har selvfølgelig store problemer med å få ting på plass uten at det skal se helt kaotisk ut. Problemet er egentlig bare flyttet, men i stua ser det hvertfall fint ut!


Gi meg gjerne beskjed om du har bilde av din bokhylle på bloggen din!

4 kommentarer:

 1. Ble veldig ryddig og stilig. Jeg er også glad i Billys rene linjer, ja vi snakker bokylle her, altså.

  SvarSlett
 2. Syns du fekk det riktig så ryddig i hylla di. Er enig at det ikkje er så lett å få det til å sjå ryddig ut med bøker og tidsskrifter.

  Må og sei at du har ein veldig fin blogg! Likte så godt å kikke her inne at eg kom heilt tilbake til jul! Og lenger skal det nok bli, men måtte legge inn ein kommentar før eg blei så oppslukt at eg gløymte det ;)

  SvarSlett
 3. Grattis med nytt skap. Smart med gråpapir på fotoalbumene :)
  Velkommen til give away hos meg :)
  Trude :)

  SvarSlett
 4. Det ble ryddig og fint!! Jeg har sortert alle bøkene etter farge og høyde og synes det ble fint også... men det er jo fargerikt, da! Likte bloggen din godt!

  SvarSlett