søndag 9. mai 2010

Søndagsblogger

Jeg ser at jeg rett og slett er blitt en søndagsblogger. Herfra kommer det bare innlegg hver søndag. Jeg er ikke så flink til å lage innlegg på forhånd som jeg kan ha liggende på lur hvis tiden ikke skulle rekke til, så her blir det bare et innlegg innimellom når jeg har noe å vise dere.


Men til gjengjeld er alle bildene fra dagens prosjekter. Jeg har vært ute i hagen og plantet litt. Egentlig er det nok litt tidlig å plante ut sånne små potteroser, men den jeg hadde i fjor har klart seg så bra så jeg tar sjansen.

Det har også blir litt vårblomster på trappa og en krukke på terrassen. Synes tusenfryd er så utrolig søte.Dagens sofaprosjekt har vært å gjøre ferdig disse minisokkene. En liten jente har blitt født og en liten presang må man jo ha når man skal møte den lille for første gang. Neste strikkepinneplan er en god og varm kjørepose til ei venninne som venter vinterbaby.Det eneste prosjektet i dag jeg ikke har noe bilde av er mitt eget hode. Mamma har hjulpet meg å krølle håret i dag som en liten test til et bryllup vi skal i om to uker. Jeg ler hver gang jeg ser meg i speilet, og tror nok vi må teste litt til...
Ha en fin uke!


1 kommentar:

  1. Potteroser kan til og med komme igjen år etter år hvis en er heldig. Denne vakre rosen greier seg nok. Det øverste bildet denne søndagen var nydelig, syns jeg. Skikkelig vakkert var det.

    SvarSlett