fredag 5. november 2010

In love...

... with my sofa. I sommer kjøpte vi oss ny sofa. Vi har tittet etter det LENGE uten å finne noe som begge likte, og som vi samtidig fikk plass til. På Home&Cottage sank jeg ned i denne, og ble forelsket med det samme. Mannen vandret intetanende rundt i sin egen verden på Biltema, før han ble hempet inn og plassert i sofaen. Hvem kan motstå herlig mye dunputer på alle kanter?
Mannen ble heldigvis også forelsket, så nå var det eneste problemet at vi befant oss 30 mil hjemmefra og kjørte min lille blå Peugot... Ting ordner seg, og jeg er den lykkelige eier av verdens beste sofa. (Dessverre er hunden helt enig, så det er sjelden vi ser den slik som her med alle putene på plass og uten beskyttelseslaken på.)

Men her er altså stua vår i anledning måndens konkurranse på NIB. Det er ikke alt jeg føler faller helt på plass med en gang. Selv om jeg elsker skjenken under tv, føler jeg ikke helt at den kroken er sånn som den burde, sånne store svarte tv'er er rett og slett en utring. Hvorfor må skjermen være svart når den er av? Kunne man ikke valg et bilde eller noe?


I stua vår er det mye vinduer og lyset flommer inn. Det er deilig å ha så mye lys inn i huset. Men som dere kanskje ser fører det til litt fotograf-problemer. Alle sier det er best å ta bilder i dagslys, men jeg synes det er litt vanskelig med sola som lager så sterke kontraster. Dere ser det spesielt på det nederste bildet av ovnen og putekassa. Bildet er redigert så godt jeg kan (neida, jeg er ikke så flink), men likevel synes jeg den sterke sola ødelegger bildet. Noen tips?I dag er det fredag, min toukersferie er snart slutt, men først skal jeg på jentetur til Kristiansand. Lang, lang togtur, men med strikketøy og en supervenninne ved siden av er det ikke noe problem.
Ha en flott helg!

1 kommentar:

  1. Så fin stue dere har! Sofaen ser herlig ut.
    Klem Igi

    SvarSlett