tirsdag 10. mai 2011

Stelleplassen

Det lille huset er gjort klart til at en person til skal flytte inn her. En liten miniperson. Stelleplassen har fått plass under vinduet på badet. Vi er heldige å ha et stort bad, så vi fikk til og med plass til en kommode under skråtaket.


Både kommoden og stellebordet er fra Ikea. Jeg liker de begge veldig godt. Rene, pene og enkle i utførelsen. Alle oppbevaringskurvene er også fra Ikea, med unntak av den gamle Hansa-kassa som er fra loppemarked.

Jeg har noen flere planer og ønsker for stelleplassen, men alt må ikke komme med en gang. Mannen holder på å male en liten trekasse for meg til å ha stellesaker i. I tillegg har jeg en uro under planlegging i hodet. Det er litt rart å drive og stelle i stand til noe jeg egentlig ikke vet hvordan vil bli. Er det noe du ser jeg har glemt? Har du noen gode tips til oss?


Stoffet jeg har trukket matten på toppen med er et gammelt frottéstoff jeg fant i stoffkassa fra bestemor. Dette stoffet "gjør" hele stelleplassen med de friske, glade fargene og blomstene. Nok et stoff jeg blir glad av å se på. :)Nå skal jeg snart bli mamma. Dette er merkelige greier...

4 kommentarer:

 1. Så fin stelleplass du har ordnet. :)
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. så koselig stelleplass! Og fine farger for minsten å sjå på=) Masse lykke til med alt som kjem! Du har veldig mykje å gleda deg til!<3

  SvarSlett
 3. Så herlig stelleplass!
  Klem

  SvarSlett
 4. ...så deilig å stelle, stulle og planlegge!
  Kos deg med å gjøre i stand! ;) Flotte farger!

  SvarSlett