tirsdag 3. mai 2011

Strykende lett strykebrett

Med 3,5 kg baby i magen begynner det å bli litt tungt å gjøre ting. Jeg har laget meg et lite rede i det ene sofahjørnet hvor jeg tilbringer en del tid mens jeg venter på at den lille skal finne vei
en ut. Men det er utrolig hva man får gjort likevel. Sånn innimellom sofapausene.


I dag har jeg trukket om strykebrettet. Det gamle trekket hadde fått stygge flekker og i tillegg var jeg rett og slett lei det. Da jeg kom over dette stoffet på Stoff og stil for noen uker siden kjente jeg med en gang at det kom til å bli umulig å ikke smile når jeg stryker, hvis jeg trekker strykebrettet i dette stoffet.


Siden jeg begynte å blogge har jeg vært litt på søken etter hva som egentlig er min stil. Jeg er langt fra fornøyd, men jeg har hvertfall skjønt at jeg må ha mer farger rundt meg. Jeg blir rett og slett glad av å se sterke farger. Dette er helt klart et skritt i riktig retning.


Nyt våren!

3 kommentarer:

 1. Med dette fargerike og gøyale stoffet vil nok strykingen gå som en lek. Skjønner at termin nærmer seg med en 3,5 kg baby i magen. Vet du kjønnet til babyen og når har du termin? Du må uansett ha lykke til!

  SvarSlett
 2. Lykke til med det forestående:) Nå minte du meg forresten på at mitt strykebrett også trenger et nytt stoff. Veldig fint ble det!

  SvarSlett
 3. tror det skal mere til enn gladfarger for å lure frem smilet ved mitt strykebrett! Det er nemlig noe av det kjedeligste jeg vet!
  Men, jøje meg, forandring fryder! Farger gjør helt klart ting gladere og mer innbydende!

  Lykke til med nurket i magen!

  SvarSlett