onsdag 1. juli 2009

Markjordbær

I et lite hjørne av hagen er det noen gamle planter med markjordbær. Dessuten har jeg en plante blant alle de andre med vanlig jordbær som også kommer med små søte markjordbær før de store har blitt røde. Sommer og glede!! Jeg kunne ikke dy meg når jeg stod og vannet i går, fra å tré disse søte små på et strå.Min kjære graver og graver i hagen, får stadig nye ideer mens han holder på. Nå skal han lage en steinkant rundt terrassen slik at det skal bli lett å klippe rundt. Da jeg kom hjem i dag stod det seks digre rør bortover kanten. Hva i all verden? Men det var bare graveren min som hadde fått en strålende idé, han synes jeg skulle få noen flere steder å plante blomster, så hva med nedfelte "blomsterpotter" i brosteinskanten? Jeg hadde aldri kommet på noe sånt. Skal prøve å få tatt et bilde etterhvert. I mens kan dere få et bilde av en av rosene som nå er i full blomst. Hvite vakre store klaser.

I går kom svigerfar med fire gammeldagse prestegårsroser som han hadde til overs, og lurte om om jeg kunne tenke meg å overta de. Jatakk! Bilde kommer når blomstene springer ut.
Nyt sommeren alle sammen! Nå skal jeg prøve meg som grillmester! :)

5 kommentarer:

 1. Ja, da er det bare å takke og bukke,nydelige roser!! Og markjordbær, er det noe som er mer sommer...kos dere videre, skal bli gøy å følge med hagen!! Klem fra Anette

  SvarSlett
 2. Så go'hilsen fra deg,tusen takk!! Elsker å stulle rundt med fatene mine og sjenkene....

  SvarSlett
 3. Hei,hei og takk for hyggelig hilsen!
  Markjordbær er bare supergodt,ungene har gått helt "bananas" etter at de oppdaget en hel haug av dem på tomten vår....
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Takk for tips om oppskrift på iskaffe:-) Kjekt med noko som går litt fort av og til!

  Ha ein fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 5. Fant denne siden via Laila. Her var det mye koselig. Vakker hage! Prestegårdsrosene var nydelige.

  SvarSlett