torsdag 25. februar 2010

Bursdag

I går hadde jeg bursdag. Juhuu! Som dere ser fikk jeg en flott blomsterbukett. Den er så høy at det var vanskelig å ta nærbilde av hele! Men nydelig er den. Det er jo et helt lite kunstverk.


Av den snilleste snille Mannen fikk jeg speilreflekskamera. Det er yes og hjelp på en gang. Jeg kan virkelig ikke mye om fotografering, og enn så lenge er jeg veldig glad det er en autofunksjon på det kameraet i tillegg til alle de andre mulighetene, for jeg skjønner foreløpig ingenting. Dagens bilder er tatt med mitt gamle kamera fordi jeg skjønte at man må installere noe på dataen og, og jeg er ikke noe særlig bedre på data enn på fotokameraer. Takk og lov at jeg har Mannen.

Av besteforeldrene mine fikk jeg sølvgafler som mine oldeforeldre har hatt. De er nydelige! Og jeg fikk et lite tilskudd til den ennå så beskjedne greengate-samlinga mi. Bilde av dette får komme senere for nå er det sengetid. God natt!

2 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen!
  Og så utrolig mye flotte gaver du fikk da...:o)) har liksom slutta med og fågaver jeg, enda jeg ELSKER det, dårlig gjort:o)

  Nyt det nye kamera, det er gøy med skikkelige bilder...

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Nydelig bukett. Og gratulerer med dagen!

  SvarSlett