fredag 16. juli 2010

Endelig!

Så er det helg. Endelig! En helg uten lørdagsjobbing. Uten lørdagsplaner i det hele tatt faktisk. På søndag skal vi en tur til Hvaler på kunstutstilling til en god venninne, men det er jo bare kose-planer. Deilig. Forrige helgs bryllup gikk som bryllup skal gå. De ble mann og kone, lykken strålte ut av øynene på de begge og festen varte langt utover natten. Og jeg gjorde noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle gjøre. Vi i vennegjengen til brudgommen mikset sammen en "rap" til brudeparet i løpet av dagen som vi fremførte utover kvelden. Jeg hadde ingen anelse om at jeg kunne rappe (og jeg er vel fortsatt ikke overbevist...)

Dagens bilder er for å vise at jeg endelig har fått meg sinkhus jeg også. Jeg vet at "alle" har det, og at det er så lenge siden det kom at det sikkert allerede er "ut", men jeg bryr meg ikke. Jeg har ønsket meg et sånt hus helt siden jeg begynte å titte på blogger for ett og et halvt år siden. Endelig fant jeg "det rette", og det er nesten så jeg gleder meg til mørke vinterkvelder hvor det skal stå og lyse i en krok.
(Huset er kjøpt i en ny butikk her i den lille byen vår, Galleri 22, putetrekket og trekassa er fra loppis og det tynne sommerpleddet er fra Princess.)


Nyt helgen, det er sommer!!!

1 kommentar: