fredag 30. juli 2010

SommergaverI år har jeg vært så heldig og fått sommergaver. Da føler jeg meg litt som et barn igjen, og jeg kjenner at det er helt greit.Skåla fra Greengate fikk jeg av mamma som hadde vært på Bornholm. Jeg synes den føles litt spesiell siden den faktisk kommer fra Danmark. Og så var den så sommerlig og glad i fargene. Jeg har lagt merke til at jeg blir mer og mer "fargete" av meg.


Den fine boksen fikk jeg plutselig en dag av svigermor. Det er så koselig med sånne små oppmerksomheter sånn helt uten videre. At hun har tenkt på meg da hun så denne boksen, og kjøpt den bare for å glede meg. Varmer ikke det hjertet kanskje?

Jeg tror den passer akkurat til å ha hjemmebakte knekkebrød i. Når jeg ser nærmere på bildene nå, så ser jeg jo at det faktisk står Health Biscuit på den. det var jo litt morsomt.I dag har det vart gråvær ute, og ikke akkurat velegnet for terrassemaling. I steden har jeg har jeg feid duken av spisebordet og begynt å male en av de før omtalte trekassene. Jeg tenker at den skal få nytt liv som skohylle i gangen. Nå dunster det oljemaling i hele første etasje. Egentlig synes jeg det lukter litt godt...


God helg!


1 kommentar: