fredag 9. juli 2010

Bryllupsstas

I morgen skal vi i bryllup. Som venner av brudgommen kjenner vi egentlig ikke så mange av gjestene, annet enn noen av de andre vennene. Likevel gleder jeg meg veldig. Det er alltid litt morsomt å være tilskuer til andres familie. Å ikke sitte midt oppi det selv, men være litt på sidelinjen og se det hele fra en annen vinkel.
Til bryllupet skal jeg ha en fin-fin "Marylin Monroe-kjole". Vidt, bølgende skjørt og liv som knytes rundt nakken. Tilbehøret har jeg laget selv. En hårspenne med roser i samme stoff som kjolen. Akkurat nå sitter jeg med hårruller i håret med skaut utenpå. Alt for å få herlige myke lokker i morgen.
Vesken har jeg strikket og foret med kjolestoff, og boleroen har jeg også strikket. Jeg er en frysepinn av meg og liker å ha noe over skuldrene.

Damen som solgte meg kjolen ville nok helst selge meg en med sterkere farge og som var dyrere. Men siden jeg insisterte på denne så mente hun at jeg hvertfall måtte være skikkelig brun for å kle den. Siden jeg nærmest har bodd på jobben i det siste har det ikke blitt mye sol på meg, men jeg har smurt på så mye selvbruningskrem jeg kan uten å bli helt oransje. Det blir nok bra. Hihi.
Boleroen er strikket i et morsomt bjørnebærmønster og oppskriften er funnet på Drops. Jeg absolutt elsker Drops. Det er SÅ mye fine oppskrifter der, alle garntypene jeg har prøvd er gode å strikke med og prisene er også snille. Jippi.


For en liten stund siden var jeg så heldig å vinne en vimpelrekke hos Guttemamma. Jeg skulle absolutt vist den til dere. Det kommer, det kommer. Det gjør også et innlegg om det fine vi kjøpte på markedet i Lærdal for noen helger siden. Og flere andre prosjekter venter i tur. Tiden min strekker bare ikke helt til for tiden.


Men i morgen er det fridag og bryllup. Herlige helg!1 kommentar:

  1. Så flott å dra i bryllup med så mye egendesignet. Kos dere! Jeg viste Lærdalsinnlegget ditt til en venninne som er derfra og hun syntes det var morsomt å se hjemstedet gjennom noen andres øyne. Hun flytta derfra for mange år sida og har ikke angra, he he.

    SvarSlett