søndag 22. august 2010

Om å prøve i det små


Helt riktig, jeg har fortsatt ikke turt å prøve meg på lappeteppet mitt. I mens har jeg fått ferdig en pute som jeg har tenkt på en stund. Da bestemor flyttet fra det store huset fikk jeg alle stoffbitene hun hadde samlet gjennom alle år. Det var stoffbiter fra den gang det var mest lønnsomt å sy sine egne klær. Derfor var det veldig mye forskjellig i den store esken.


I denne puten har jeg plukket ut litt av hver av alle de lyseblå bitene. Mamma ble bare stående å titte på den før hun begynte å fortelle: Her er konfirmasjonskjolen hennes, konfirmasjonskjolen til tante, et gammelt sengetøy hun husket fra hun var liten, en pen drakt bestemor hadde og et lite barneforkle. Alle lappene har sin lille historie. Slikt elsker jeg.Fortsatt gruer jeg meg litt til det store lappeteppet. Denne puten ble absolutt ikke perfekt, men kanskje var det fordi det var så mange ulike stoffkvaliteter. Det kommer nok skal du se...

6 kommentarer:

 1. Flotte puta! Du kan begynna på lappeteppet nå, det blir ikkje vanskeligare når det e større, tar bare litt lenger tid :)

  SvarSlett
 2. Jeg synes den var FLOTT!!!! og så herlig med de fine historiene som hører med lappene... kjempegøy!!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 3. Den var jo helt nydelig. Syns du kan begynne på sengeteppe, jeg. Du kan jo klippet til lappene? Men det har du kanskje alt gjort?

  SvarSlett
 4. Det ble kjempe fint! Ingen problem for deg å lage lappeteppe!
  Ønsker deg en fin uke.
  Klem Igi

  SvarSlett
 5. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

  SvarSlett
 6. Hei.
  Jeg var innom på Borhildpias blogg og så at hun hadde byttet en Green Gate kopp mot en lue du hadde strikket. Luen var veldig fin :-)
  Kunne du være interessert i å strikke en til, helt lik, og hvor mye koster den?
  Mail: elisabeth.4515@hotmail.com

  SvarSlett