tirsdag 15. februar 2011

Kjørepose til vinterbaby

Dagene går og blir til uker før jeg aner. Huset er absolutt ikke bloggbart, vårfornemmelsen er fortsatt bare en svak drøm langt inni hodet, og det ene strikkeprosjektet etter det andre ender med kluss og blir liggende i en haug. Selv ikke bikkja er samarbeidsvillig da jeg skulle prøve å ta bilde av den. Altså er det ikke stort å blogge om for tiden.


Denne vognposen ble ferdig for en måneds tid siden. Nå håper jeg den varmer vår lille nye nevø som allerede er blitt to måneder gammel. Da jeg skulle skynde meg å ta disse bildene før jeg pakken inn gaven, var Kompis plutselig i bilde-humør, så snuteskaftet hans har sneket seg med på de fleste bildene.

På baksiden lagde jeg et lite hull slik at den også kan brukes i bilstolen. Oppskriften og garnet er fra Drops. Deilig, mykt Eskimo-garn. Nå har de nye sommerstrikkeoppskriftene kommet, så jeg anbefaler virkelig en tur innom.


Det meste av kvelden i dag har jeg brukt til å lese en blogg jeg kom over. Jeg anbefaler virkelig en tur innom Johanne og Morten med bloggen A blög once bit my sister. Jeg har lest og lest og lest. Jeg har tittet på nydelige bilder, jeg har smilt og grått. Noen ganger finner jeg blogger til mennesker jeg virkelig kunne ønske jeg kjente i virkeligheten.


Noen dager er mer tankefulle enn andre. Om ti uker holder jeg forhåpentligvis vår lille datter i armene mine. I det siste har det begynt å gå opp for meg at det faktisk kan bli en baby ut av denne kulen på magen, og at vi kanskje bør forberede oss litt. På den andre siden er jeg så utrolig redd for at noe skal gå galt. Men akkurat nå sparker det rundt inni der, og så lenge det er liv er det håp.


Ha en god kveld.

3 kommentarer:

 1. Takk for nydelig kommentar på vår blogg, man blir virkelig varm om hjertet av slike kommentarer. Så gøy! Ikke mange ukene igjen til du har en vakker varm liten kropp tett inntil deg:) Det er det beste i livet!!!

  Utrolig fin kjørepose, det hadde vært noe å hatt i kulda nå.

  God uke til deg!

  SvarSlett
 2. Så fiin! Et kjekt lite "plagg".
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 3. En deilig kjørepose ja. Slike poser var gull verdt her i heimen også.

  SvarSlett