søndag 6. mars 2011

Kjøkkenet

Så her er altså kjøkkenet vårt. Jeg kan like så godt med en gang innrømme at jeg kunne ønske det var annerledes, men nå er det sånn det er. Det er ikke rent og lyst og "gammeldags", men det er stort, praktisk og etter Mannens smak. Så får heller jeg stå for detaljene.


Anda Fredrik sitter på bestemors gamle taburett og holder meg med selskap når jeg kokkelerer. Her henger også håndkle jeg var så heldig å vinne her om dagen. Synes det passet fint inn og frisket opp på kjøkkenet.


Og her er i grunn resten av kjøkkenet. Helt til høyre er det et høyt uttrekksskap, og vinduet går helt bort til skapet, så det er masse lys som flommer inn. Det er superdeilig. Derfor vil jeg ikke ha noen gardiner her. I steden henger en vimpelrekke fra Annette og Den lille vimpelfabrikken her i tillegg til noen planter som skjermer litt. Det så fint og stå her og vaske opp og titte ut på fuglene som koser seg i syrinhekken.Egentlig er vinduskarmen ganske koselig, men dere får ikke se noe ordentlig nærbilde denne gangen. Jeg har nemlig klart å søle masse stearin nedi vinduskarmen som går bak benken og den voksende, gravide magen min hindrer meg i å klatre opp på benken og skrape det løs. Så sånn får det være frem til sommeren.


Alle hvitevarene er i svart og rustfritt stål for å passe inn med skiferflisene som er bak komfyren og på gulvet.

Ved siden av komfyren står en liten kasse med de oljene og krydderet vi bruker oftest. Jeg synes det er viktig at et kjøkken skal være praktisk, så det som står fremme bør være ting med en funksjon, ikke bare til pynt. Det beste er jo selvfølgelig om det er begge deler.Her er altså vårt kjøkken og bidrag til konkurransen hos NIB. Nå skal jeg inn og titte på alle de andre bidragene mens jeg ønsker, drømmer og beundrer. Det er så utrolig mange som er så flinke!

1 kommentar:

  1. Fint og praktisk kjøkken du har=) Er hærlig å bare drømme om alle desse fine kjøkkena òg! ta litt inspirasjon frå dei du liker best og sette sammen eit eget framtidige drømmekjøkken=))

    Ha ein fin søndagskveld! :)

    SvarSlett