onsdag 23. mars 2011

Noen dager…

…er sofadager. Det går mot slutten av svangerskapet, og dagene varierer ut fra hvordan formen er. I dag er det fem uker igjen. Eller sju uker, eller tre uker. Det er ikke godt å si når lille babyen har tenkt å komme ut til oss.

DSC_0765

Jeg har på en måte ikke kontroll på kroppen min lenger. Akkurat når jeg er ute og går en tur med hunden kniper det sammen i magen, akkurat når jeg ekspederer en kunde på jobben har jeg mest lyst til å gråte en skvett. Det verker i ryggen og jeg er sliten. Men jeg er verdens heldigste likevel. Akkurat når jeg trenger det som mest tar babyen en liten dans så hele magen leer på seg: "Her er jeg, alt er bra med meg! Bare gi meg litt mer tid så skal jeg komme ut til dere.” Akkurat når jeg trenger det kommer hunden og legger seg ved siden av meg i sofaen: “Her er jeg, jeg passer på dere begge to. Jeg vet at du har en liten skatt i magen din.” Og akkurat når jeg trenger det kommer Mannen: “Hei kjære, jeg elsker deg over alt på jord, snart skal vi bli en liten familie.”

Noen dager er gråtedager, bekymringsdager, sovedager. Noen dager er flotte dager. Sånn er det bare. Kanskje det blir en flott dag i morgen?

5 kommentarer:

 1. For et utrolig koselig bilde! Kjenner jeg får tårer i øyene av den fine stemningen det formidler.. Håper dagen i morgen blir super! Klem fra Idyll

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde! Håper du ikke har så lenge igjen å vente på den lille skatten.
  Klem

  SvarSlett
 3. Sånn er det å være gravid, jeg kjenner meg veldig igjen. Gleder meg masse på dine vegne, så herlig å bli mamma! Nå skal jeg gå å legge meg inn til min lille O. Først må jeg inn å titte på E:) God natt!

  SvarSlett
 4. For et flott bilde! Ønsker deg en flott dag! :)
  -synnøve-

  SvarSlett
 5. Lykk til i hvertfall. Det er jo morsomt med den nye lille personen dere skal bli kjent med snart. :)

  SvarSlett