tirsdag 15. mars 2011

Vår i vinduskarmen

 

DSC_0784

Mens jeg venter på at snøen skal forsvinne ute lager jeg litt vår i vinduet inne. Vårlige farger, fugler, blomster og fugleskremselet som har fått komme frem igjen.

DSC_0774

I dag har været vært fantastisk. Sola har strålt inn gjennom vinduene, og det har rent bekker nedover veiene. Det er virkelig vår i vente!

DSC_0769DSC_0775

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg driver og prøver meg på en for meg ny måte å publisere blogginnlegg på, gjennom Windows Live. Med mine begrensede datakunnskaper, er det en ganske stor utfording, men jeg synes ikke jeg får det helt som jeg vil gjennom vanlig blogspot. Så hvis dette innlegget blir seende helt merkelig ut har dere forklaringen. Det er uansett velkomment med tips.

DSC_0781

Tilslutt et bilde av den ene pelargoniaen som fikk seg en skikkelig stuss. Her kommer babyblader i fleng, så kanskje er det håp om at den kan bli en fin plante.

DSC_0777

Nyt våren!

3 kommentarer:

  1. Hei,
    så flott med fargerike, solfylte bilder! Og spennende med pelargonia'n - mine ser veldig mye mer skrantete ut den denne du har... Men det er litt liv, så det kan hende det blir mer utover VÅREN!
    Hilsen fra Cathrine

    SvarSlett
  2. Så herlig innlegg, vårlig og digg! Søte fugler, slike kanskje jeg også må lage med snuppa mi:)

    SvarSlett