onsdag 22. juli 2009

Mens jeg venter...

... på solen og uteværet får jeg kose meg med inneplantene som har bestemt seg for å blomstre litt for meg. Denne lille rosa saken her har jeg ventet en stund på at skulle blomstre igjen. Den var så ivrig i høst da jeg kjøpte den, og blomstret et gang til til jul, men trengte en lang hvilepause før jeg her en dag plutselig så knopper på den. Og nå blomstrer den som bare det! Noen som vet hva den heter?


Kristi tornekrone er derimot ingen sak å holde i live. Den bare blomstrer og blomstrer. Gir seg aldri selv om den står i stekende sol (hvis man er så heldig at det er sol). Tåler tørke og mine tidvise desperate drukningsvannemetoder. Også synes jeg blomstene er vakre.



Tilslutt et bilde av azaleaen min som jeg har skrevet om tidligere. Den har vært helt praktfull, men nå begynner den å bli litt sliten (derfor ble bildet litt på avstand) Både mamma og svigermor har beundret den stort og mitt lille husmorhjerte smiler. Det er ikke hver dag man får til noe svigermor ikke får til.



Ellers ser jeg at uteblomstene prøver å lære seg å svømme med mer eller mindre hell. Det er dessverre ikke alle som er så heldige å ha et hull i bunnen av potta si... Jaja, satser på salg hos gartneren når sola kommer. Den kommer nemlig om 1 1/2 uke, for da begynner jeg ferien!

2 kommentarer:

  1. Greit å i det minste kunne nyte blomstene inne.
    Var ute å plukket inn roser i går for her ser det ut som de avgård ved drukningsdøden.
    Har fire orkider full av knopper som jeg venter på skal komme.
    Det blir nok innesysler i dag og ,for her regner det i bøtter og spann

    SvarSlett
  2. Jeg er ganske sikker på at blomsten din heter Ynde.

    SvarSlett