mandag 19. oktober 2009

En trapp med duft av lavendel

Dette har vært helgen for takkegaver tror jeg. Den kjære Mannen bruker nemlig ettermiddagene til å hjelpe sine foreldre med å lage nytt bad. Altså ser jeg ikke så mye til han før ved åttetiden. (men det går bra for jeg sitter jo bare her og strikker som en gal!)

På lørdag hadde den kjære Mannen med en gave hjem til meg, fra svigermor. Som takk for at de får låne sønnen sin fikk jeg både husvask- og klessvaskemidddel fra Durance.

Så her ble det vasking på søndagen. Sengetøyet ble vasket med lavendelduft og har etterlatt seg litt av duften på badet. Og spisestua og pianoet og trappa fikk også lukte på lavendelsåpa. Jeg luktet vel som en liten kvast selv da jeg var ferdig. Og mens jeg svingte kluten, danset Mannen med støvsugeren (vel, kanskje ikke akkurat danset da...) og vips ble det lille huset presentabelt igjen.

Og som takk tilbake bakte jeg store, deilige, luftige hveteboller som jeg tok med opp til svigermor og de baderomsarbeidene.Nå skal jeg om ikke lenge ut å gå tur så fort jeg kan med min mor. Vi går nemlig tur to ganger i uka, og da går vi så fort så fort og puster og peser for vi klarer jo ikke gå ved siden av hverandre uten at skravla går.
Livet er herlig!


2 kommentarer:

 1. For en vakker trapp! Og for en iver! Det kaller jeg livsglede, og du: Jeg kjenner duften av nystekte boller helt hit...og god tur i full fart...

  SvarSlett
 2. Så kjekt at du fant meg og blir med på feiring!
  Koselig blogg du har og hit kommer jeg tilbake;)
  Fikk lyst på boller jeg nå! ;)
  Ha en fin kveld videre;)

  SvarSlett