torsdag 15. oktober 2009

Julestri?

Her i min lille verden raser dagene avgårde. Jeg har vært i både bursdag og bryllup siden sist, og den lille tiden jeg har tilbragt i egen stue har gått med til strikking. Bursdagsgaven til min lille latesom-nevø skulle være en stripete strikkebukse, og jeg skal love dere at jeg strikket! Den siste tråden ble festet 20 minutter før vi skulle komme i bursdagen. Phu! Jeg glemte å ta bilde i forfjamselsen også.


Og nå er jeg i full gang med et par gaver til. Jeg teller dager og masker, og regner ut at jeg absolutt ikke har tid til noen pause. Rundt om i de tusen blogger-hjem har damene forlengst begynt å tenke juleforbredelser. Det produseres julepresanger og julelister og andre juleidéer og jeg tenker; Milde banan! Jeg er jo ikke ferdig med gaver som skal gis bort før jul engang, når skal jeg få laget julegaver! Jeg er fanget av julestria i oktober! Så her er det bare å hive seg på pinnene igjen.

3 kommentarer:

 1. Jeg blir helt sliten av å høre om alle flinke damer... tenk å begynne juleforberedelsene alt nå? Kanskje jeg skal finne en bitteliten oppskrift å begynne på et bittelite strikkeprosjekt? Men det må være lite altså..

  SvarSlett
 2. så du hadde gitt tips inne hos meg om en bitteliten gave jeg kunne begynne på- kreativ du!Takk takk!

  SvarSlett
 3. Åh, det er leeeenge til jul, du får gjort masse på den tiden :))
  Neida det er ikke vanskelig å stitche, har akkurat lært det selv og nå syr jeg masse... og duken min tok vel et par uker tilsammen, koste meg med den hver dag!

  SvarSlett