lørdag 21. november 2009

Valgets kvaler

Jeg skal lage en oppslagstavle til å ha i gangen. Jeg har kjøpt et lerret som jeg skal kle med stoff og ha bånd på kryss og tvers for å feste ting i. Det stoffet jeg hadde tenkt å ha (det svakt prikkete på bilde nr 2) var akkurat for lite, og passet ikke helt i fargen til båndet. Så da hentet jeg frem alle linstoffene jeg har og begynte å prøve.

Nå sitter jeg igjen med to stykker, et i natur og et i naturhvitt. Men hvem skal jeg ta? Oppslagstavla skal henge på en hvit dør. Blir den helt borte hvis jeg velger den hvite? Er det bare båndene som vil synes? Blir den mørke for mørk så det bare blir en mørk firkant? Hvilken farge vil fremheve det som skal være på oppslagstavla best? Vil det hvite gå sammen med papirhvitt? Det mørkeste stoffet er ganske grovt i veven. Gjør det noe?
Hjelp!
At en sånn ganske enkel sak kan bli så vanskelig. Hva ville du gjort?

1 kommentar:

 1. Hehehe, jeg kjenner meg igjen her jeg da ;) Sånn er nemlig jeg også, grubler frem og tilbake på ting, også spør jegmannen min og han bare smiler og klarer ikke helt å skjønne at det liksom ER så stor forskjell og sier at det blir nok kjempefint uanset...hihi. Jeg kjenner jeg lir litt som han nå jeg, for jeg tror denne tavlen blir fin uansett.

  Jeg har ikke studert gangen din, men jeg ville nok tatt den mørke selv, jeg liker litt kontraster som bryter det hvite, og det passer linfarger så godt til synes jeg. Men det er nå bare min smak da ;)

  Har forresten tenkt SÅÅÅ lenge på å lage en slik tavle selv, men ser liksom for meg at det er såååå vanskelig å få til de båndene? Du må veldig gjerne legge ut en oppskrift her!!!!!

  Må få takke deg for en kjempehyggelig kommentar inne hos meg. Du spurte meg om kameraet mitt, jeg svarte inne i kommentarfeltet hos meg, men skriver nå her også at jeg har et Canon 450D (heter det vel), nå. Alle bildene som ble tatt før jul ifjor, ble tatt med Fuji s 5500, som jeg igrunnen også likte veldig godt. Jeg kan ikke så my eom å ta bilder, men prøver meg frem. Unngår å bruke blits og unngår auto funksjon, så er det bare å prøve....

  Nå skal jeg kikke litt til i bloggen din jeg ;) Ønsker deg en kjempefin helg!

  SvarSlett