tirsdag 16. mars 2010

Om å spare

Det har gått over en uke siden forrige innlegg her fra det lille huset. Jeg venter på våren. Jeg venter på på litt mer energi, jeg venter på litt mer tid. Jeg har tatt en pause fra livet, satt det til side. Jeg sier "Vent litt! Jeg skal bare. La meg komme i rute igjen, så skal jeg bli med!"

Det er jo ikke sånn det fungerer. Livet går hele tiden, dagene går, tiden går. Jeg vil så gjerne leve her og nå. Føle at jeg er tilstede, glede meg over hvert øyeblikk. SE hverdagsgledene, huske kjæresten som smiler til meg når jeg kommer hjem, få med meg at sola skinner.



I det siste har hverdagene kun handlet om å komme fortest mulig til helga, og helga har forsvunnet til å hjelpe andre litt og prøve å gjøre husarbeid som jeg ikke orket tidligere i uka. Det lille huset ser likevel ut som et middels katastrofeområde og jeg selv er en sliten potetsekk.

Derfor lar jeg denne lille ikke planlagt bloggpausen fortsette litt til uten dårlig samvittighet. Jeg har funnet frem sparebøssa. Det er ikke bare penger man kan spare. Jeg skal lukke opp øynene og spare solskinn, smil, klemmer, barnelatter, gode smaker, fuglekvitter og lukten av vår. Og dette skal jeg ta frem og lage overskudd, lyst, idéer, tid og energi av.



Jeg setter veldig stor pris på dere som er innom i løpet av uka og titter litt på bloggen min selv om jeg ikke vet hvem dere er. Vi sees snart igjen!


Ha en fin uke!

6 kommentarer:

  1. he en fin dag.
    klem fra sylvia

    SvarSlett
  2. Ha en velfortjent pause du. . noen ganger så er kroppen bare sliten og man orker rett og slett ingenting! Man må ta hensyn til kroppen sin. Har selv hatt en del sånne perioder i det siste, sliter litt der! Men jeg prøver å komme litt tilbake, selvom kroppen min ikke vil...

    Håper alt er bra! Vi er her når du kommer tilbake! ;) klem

    SvarSlett
  3. Hei på deg!!
    Ja, det var meg med Zumba dvd ja... vel, det ble ikke så mye av nei.. har brukt den 2 ganger. Kan hende du har litt bedre selvdisiplin enn meg;) jeg har meldt meg på trenings studio jeg, orket ikke mer. Må få trent ordentlig! så kan jeg ta dansetimer innimellom når jeg føler for det!!;) hihi
    alt bra?? klem

    SvarSlett
  4. Så koselig det var her:)
    å herremin..Hadde jeg hatt tretten slike kasser hadde jeg gått i spinn tror jeg*ler*
    Er den heldige eier av 5 stk, der 2 av de fungerer som skohylle(satt inn hyller) en som står på kjøkkenet og 2 som bare pryder leiligheten.
    Elsker disse kassene, de er så vanvittig flotte og kan jo brukes til alt*SMILE*
    Kose deg på denne nydlige mandagskvelden:)

    ~~~~~klem~~~~~~

    SvarSlett
  5. Flotte tekstiler i forrige innlegg! Nå må du bare samle energi slik at du har nok nå når våren er i anmarsj. Håper du blir fylt av glede! Her vaskes det klær og ryddes, jeg har visst også forsømt en del i det siste. Ønsker deg en kjempefin tirsdag! Klem K

    SvarSlett
  6. Alle har godt av en liten pause innimellom- NYT den :-)

    Gode klemmer fra Wien

    SvarSlett