tirsdag 7. september 2010

Det lille husets soverom

I siste liten slenger jeg inn et lite bidrag i månedens konkurranse hos NIB. Her er altså soverommet vårt. Dette rommet ligger i andre etasje, har skråtak og er ikke veldig stort. Av den grunn er det også ganske enkelt. Rommet har et stort takvindu i tillegg til vinduet på bildet. Her flommer dagslyset inn om morgenen og vekker oss rolig etter en god natts søvn.


Her ser dere også nattbordet fra forrige innlegg på plass. Det har fått pynte seg med en liten duk tante broderte da hun var liten, og en vekkerklokke som bare er til pynt siden jeg blir sprø av den intense tikkingen. Over henger et bilde av tre bjørne-venner som betyr noe for både Mannen og meg.


Dette er altså soverommet vårt. Lite, men koselig. Enkelt, men godt å sove i. Om ikke lenge skal jeg komme meg opp dit og sove meg inn i en ny dag. God natt!

3 kommentarer:

 1. Takk for titten. Det var et stilig og hyggelig rom. Nå har du nok hatt en god natts søvn der.

  SvarSlett
 2. Så koselig soverom dere har.
  Ønsker deg en flott dag.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Hei! De fleste soverom er jo ikke så store, men du viser at det kan være koselig likevel! Kan jeg spørre deg om hvilken farge dere har på veggen? Tenker nemlig på å male, og hadde sett for meg noe lignende dette... ;-)

  Hilsen "Småtingene"

  SvarSlett