søndag 9. januar 2011

Arbeidstittel Vaffeline

I forrige innlegg skrev jeg litt om at jeg hadde planer om å rydde litt her i det lille huset, og hvis noen av dere hadde et skarpt øye og leste på lappene, så kom vel grunnen ganske tydelig frem. Vi driver nemlig å rydder plass til et nytt familiemedlem, denne gang en liten baby.


Som det kommer frem av bildene er strikkeforberedelsene kommet mye lenger enn ryddeforberedelsene. Det er jo så stas å strikke sånne bittesmå plagg, og nå som jeg kan stikke til den lille i magen i steden for til alle andres barn, blir det ekstra gøy.

Den lille jenta vår er ventet i overgangen april/mai, så 17.mai-kjolen må jo være klar. Thihi. Jakken som hører til er også snart ferdig.


Til slutt et bilde av skatten vår. Lille Vaffeline ligger med nesa i sky i mors mage, og ligner derfor foreløpig mest på sin farmor, den stolte frue fra Bergen. Det blir så spennende å se henne "på ordentlig", men først skal hun få kose seg i magen noen måneder til mens vi begynner på forberedelsene her ute.


Lykken smiler til oss, håper den smiler til deg og. Ha en fin søndag!

7 kommentarer:

 1. gratulere så masse til dere,
  så spennende dette blir,
  vakker kjole du har strikket,
  et nytt lite barn er alltid velkomment,
  jeg skal bli mommo for 3 gang i første uke av mai, en gutt,
  gleder oss masse.
  ønsker dere en fin søndag.
  klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye!! Så herlig med en liten jente:)
  For en nydelig liten kjole, ekstra gøy å strikke når det er til sin egen lille:)
  Klart kjolen må være klar til 17 mai!
  Klem

  SvarSlett
 3. Så spennande! Me ventar kons fyrste på same tid, og kan nesten ikkje vente:-) Men skulle inderleg ønskje eg var flink til å strikke, men eg syr litt då...Utruleg skjønn habitt iallefall- lukke til med alle førebuingane!

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Det blir spennende å følge med på.
  Så mye fint du har strikket.
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 5. Å, gratulerer så mye! Nydelig strikkesett, og jente selvsagt:). Angående stoffbitene over så tror jeg kanskje det er det gule som skiller seg ut..... Men er litt usikker... Håper du får mange meninger så det blir lettere å velge ut:).

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mykje! Det er eit fantastisk mirakel å kjenne den vesle spiren i magen!
  Ønskar deg alt godt!
  klem

  SvarSlett
 7. Åj, dette var jo eit gammalt innlegg, men kan du seie kvar du fann oppskrifta til jakka? Besta har strikka ein slik til oss, men den kan ho sjølvsagt utenatt, så da er det ikkje så lett å kopiere:) ikkje lenge til termin no, lykke til!!!:) Gled deg!

  SvarSlett