torsdag 6. januar 2011

Godt nytt liste-år

Jeg må bare innrømme at i jula hang jeg etter med alt. Når juletreet blir pyntet 1.juledag sier det seg selv at jula er over før man får sukk for seg. Det er vel derfor jeg kommer seks dager for seint med nyttårs-innlegget også. Men det er ikke noe som sier at man ikke kan ha gode forsetter for det.


Jeg er et liste-menneske. Jeg elsker og sette meg ned og skrive lister over alt som skal gjøres. Så er det i hvertfall orden på papiret. Det nye året begynner altså med lister. Det er hyggelige lister og ikke fullt så hyggelige lister. Strikkeliste, middagsplanliste, to-do-liste, og for ikke å glemme Mannens to-do-liste. Det optimale er jo å skrive en liste over ting som må gjøres, men som man ikke skal gjøre selv. Stakkars Mannen...


I tillegg har Fru Fly vært så elskverdig å komme med et rydde-tipsinnlegg. Veldig innspirerende, og det beste er at hun lover flere. Her er det bare å henge seg på ryddebølgen 2011.


Til slutt et bilde av den fineste amaryllisen som knakk i toppen da den endelig begynte å blomstre. Jaja, alle kan ikke være perfekte, men vakker på sitt vis like vel.

Ha et godt nytt år!

3 kommentarer:

 1. Jeg er også avhengig av lister! Gir ev veldig god følelse når jeg krysser av for utført på listene :-)
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 2. Åh, jeg laver aldrig lister - men det burde jeg gøre, så jeg havde mere styr over de ting, jeg skal nå! Tror da lige jeg skal igang med en...

  SvarSlett
 3. Lister er en super ting:)
  God tirsdag til deg!!
  Martha.

  SvarSlett