mandag 25. januar 2010

Og vinnerene er...

Tatataram.... Endelig skal jeg trekke vinnere og sette i gang og strikke luer. Den første vinneren er Karin. Hurra! Etter å ha tittet litt rundt på bloggen hennes er jeg veldig glad for å kunne sende henne en liten glad-pakke i posten.
Og den andre vinneren er den mystiske Peggy-Petty. Jeg ble veldig nysgjerrig på anonyme Peggy-Petty som sier hun er innom bloggen min ofte. Hihi, så spennende! Jeg er veldig glad for at du vant! Gratulerer!

Og her er fargekartet til garnet jeg pleier å bruke. (Easy fra Sandnesgarn) Ikke all verdens utvalg egentlig, så hvis dere ønsker en annen farge kan jeg jo bare bruke et annet garn. Men dette garnet er veldig mykt og godt altså. Min lue er strikket i lysegrått.
Send meg en mail om fargeønske og adresse.

3 kommentarer:

 1. TUSEN TAKK FOR EN SØT KOMMENTAR PÅ BLOGGISEN MIN...=) Visste ikke at du hadde noe på gang også.....Jeg legger meg som følger slik at jeg kan besøke deg...0) KOS DEG =)

  SvarSlett
 2. Tack söta Du, för den trevliga kommentaren hos mig, att jag vunnit en av dina mössor! Du kan inte ana så glad jag blev!!!Den är bara så söt,jag föll för den vid första ögonkastet på din tävling:-)))
  Jag mailar dig om färgval och adress.
  Stor kram!/Karin

  SvarSlett
 3. Hei på deg! Takk for koselig kommentar inne hos meg. Det setter jeg stor pris på! :)

  Så flott bad dere har! Og nydelig lue du hadde strikket til trekningen din. Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett