tirsdag 5. januar 2010

Mens vi venter på våren

I november kjøpte jeg materialpakken til fugleskremselet fra Tilda. Den ligger fortsatt urørt i pakken sin og jeg kjenner det kribler i både mage og fingrer når jeg tenker på at jeg snart skal sette meg ned med symaskinen. Her om dagen oppdaget jeg også at Tilda kommer med et nytt sommerhefte. Gleder meg!

Men ennå skal de få vente litt til. Prosjektet jeg holder på meg nå er å sette gamle bilder i album. Jeg har virkelig forsømt meg på den fronten de siste tre årene. Jeg ble litt hekta på sånn scrappbooking en stund, men tydeligvis ikke hekta nok for det førte bare til at jeg ligger laaangt etter. Så nå smeller jeg bare bildene inn, skriver litt rundt og finner ut at det blir ganske bra det og. For etterpå venter symaskinen!!!
Ha en fortreffelig dag!

Bildene er lånt fra Panduro hobby

6 kommentarer:

 1. Koselig blogg du har! :)

  Jeg er også fan av Tilda, og tørket støv av symaskinen i vår. Nå venter jeg på ny inspirasjon til å tørke støv av den på nytt.. Lykke til med dine prosjekter! :)

  Ha en fortsatt fin dag!

  Klem, cecilie!

  SvarSlett
 2. Så søte de figurene der!

  Koselig med enda en ny blogger. Håper du kommer til å trives her inne med oss andre! ;O)

  Hilsen Liv

  SvarSlett
 3. Åh, de er så nydelige disse Tildaene, jeg har lyst på flere av de...
  Den engelen du har plassert i trappen var super fin! Jeg har akkurat kjøpt meg symaskin og har ikke sydd siden jeg gikk på barneskolen, så jeg får nok ikke til noen Tildaer:o)

  Flott blogg du har og, mange fine bilder...

  Jeg er helt fersk selv, har akkurat laget meg blogg og det er såååå mye og utforske her i bloglandia, det er en artig "reise".

  Takk for titten, jeg kommer nok igjen:o)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Ikke så lett å få tid til alt og enig i at scrapping tar utrolig lang tid selv om det er gøy. Lykke til med sy-prosjektene dine.

  SvarSlett
 5. Tildaene er så fine!!! Jeg skulle gjerne laget en selv, men har litt mange prosjekter jeg skulle gjort før.... Sånn er det jo bare i en hektisk hverdag... Stilig med greina med fuglene på! God idé! Den skal jeg ta med meg til neste jul:-)
  Legger meg til her jeg:-)

  Klem KARI

  SvarSlett
 6. Hei!
  Kjenner meg igjen i det med bilder i album..Ligger etter et år, men nå må de inn i album - det er jo så koselig å se på senere :)
  Tildaene er så fine, din blir jo kjempefin i den herlige buksen :) Jeg sydde en Tildanisse til jul og det var gøy - selv om jeg ikke er særlig flink på symaskin..
  Ønsker deg en fin lørdag
  Kjersti/FlorasFrue

  SvarSlett