lørdag 16. januar 2010

Pakke i posten

I dag hadde jeg bestemt meg for at det var på tide med et interiørinnlegg igjen. Jeg har ikke noe mål om å ha en ren interiørblogg, men jeg bør tross alt forsvare medlemsskapet i NIB med litt interiør innimellom. Jeg hadde til og med tenkt å kaste meg på NIBs utfordring med å vise dere badet vårt. Jeg måtte bare vaske litt der først, men før det måtte jeg bare rydde litt, og før det måtte jeg bare en tur i butikken (bruktbutikken). Det er nemlig noe jeg har gått og siklet på der i noen dager. Noe jeg absolutt ikke har bruk for, men ikke klarte å la være å tenke på. Det fortjener et eget innlegg så det får bli en hemmelighet litt til.

Så skulle jeg bare en liten tur innom mamma, og så en tur innom bestemor. (Som fortsatt driver og rydder i skap slik at jeg har fått med meg flere skatter hjem). Og vips var klokken blitt kveld.
Men i går fikk jeg pakke i posten. Jeg vant disse kjempesøte tøflene i konkurransen til Hilde
før jul. De blir helt perfekte å bruke i steden for pensko når jeg skal bort. Jeg er ikke alltid overbegeistet over å gå rundt i høye klikkete heler, så disse "penskoene" er helt ypperlige! Tusen takk!

Kanskje klarer jeg å få til et bade-innlegg i morgen. Enn så lenge får dere ha en god helg!

2 kommentarer:

 1. Hehe, dagan flyr...:o))
  Så artige pensko-tøfler, de var skikkelig fine...

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Heisan!
  Så koselig innlegg du har laget med tøffelbilder! Tusen takk for flotte ord! : ) Moro å se at tøflene passer, og artig å se de i "nye" omgivelser! : ) Ønsker deg en flott søndag, nå skal jeg melde meg på din give away, som jeg fikk øye på under her! ; )

  Klem Hilde

  SvarSlett